Forum Deskorolka, fingerboard, snowboard Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Zdrowie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Odpowiedz do tematu    Forum Deskorolka, fingerboard, snowboard Strona Główna » Spotkania Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Zdrowie
Autor Wiadomość
dominimika
Mega Pro Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli szukasz sprawdzonego gabinetu ortopedycznego, https://praktyka.info.pl/ to zdecydowanie dobry wybór. Pacjenci mogą liczyć na profesjonalne podejście, fachową diagnostykę i wysoką jakość świadczonych usług.
Pon Cze 02, 2025 10:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Cze 02, 2025 10:50
torebka
Super Pro Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Potrzebowałam zrobić komplet badań do nowej roboty, najlepiej „na już” i bez wykłócania się o skierowania. Medivita stanęła na wysokości zadania – zapisali mnie z dnia na dzień, wszystko zrobili w jednej lokalizacji, bez biegania po dzielnicach. Szczerze? Chciałabym, żeby każda przychodnia tak działała. A najfajniejsze było to, że nie miałam poczucia, że komuś przeszkadzam – ludzie tam naprawdę lubią swoją pracę.
Pon Cze 16, 2025 07:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
torebka
Super Pro Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Ktoś wspominał mi o tej klinice i postanowiłam poszukać więcej – wygląda naprawdę profesjonalnie. Na stronie znalazłam informacje o endometriozie, okulistyce dziecięcej, a nawet dietetyce. Jeśli ktoś szuka kompleksowej opieki we Wrocławiu, to może być strzał w dziesiątkę. Zostawiam link: https://www.braniborska.pl – jak to u was wygląda?
Pią Cze 20, 2025 06:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Tiresomeoi
Good Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Od dłuższego czasu mój tata ma problemy ze stawem biodrowym – ból pojawia się nawet przy krótkim spacerze, a leki pomagają tylko na chwilę. Lekarz rodzinny zasugerował konsultację w kierunku endoprotezy, więc zaczęliśmy szukać konkretnego miejsca, gdzie można przeprowadzić taki zabieg w sposób nowoczesny i bez zbędnego czekania. Trafiłem na Szpital Carolina, gdzie stosują podobno protezy nowej generacji, a cały proces leczenia odbywa się w ramach tzw. szybkiej ścieżki ortopedycznej. Czy ktoś miał tam operację biodra i może podzielić się opinią?
Sro Lip 16, 2025 01:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dominimika
Mega Pro Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Mogę z czystym sumieniem polecić https://przychodnie-rsc.pl/ – poziom usług rehabilitacyjnych jest tu bardzo wysoki, a podejście do pacjentów wyjątkowo indywidualne.
Pon Lip 28, 2025 12:14 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
olivia
Super Pro Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Zawsze myliłam gastrologa z gastroskopią Ale teraz już wiem, że to lekarz od całego układu pokarmowego. Artykuł: https://batstudio.com.pl/gastrolog-od-czego-to-lekarz/ dobrze to tłumaczy – polecam każdemu, kto zmaga się z bólami brzucha albo refluksem i nie wie, do kogo się zgłosić.
Sob Sie 02, 2025 12:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dominimika
Mega Pro Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Według mnie dobrą decyzją będzie skorzystanie z oferty https://mojadiagnoza.com.pl/rtg-poznan/ ponieważ jakość obsługi stoi tam na bardzo dobrym poziomie.
Wto Sie 05, 2025 12:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Legalgt
Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Od dłuższego czasu mam problem z widzeniem w słabym świetle, co sprawia mi sporo trudności, zwłaszcza wieczorem. Postanowiłem, że warto udać się do okulisty, ale nie wiem, do kogo się wybrać. Trafiłem na stronę Ocho, która oferuje szeroką gamę usług dla osób z problemami ze wzrokiem. Zanim zdecyduję się na wizytę, chciałbym poznać Wasze opinie na temat tej firmy. Ktoś korzystał z ich usług? Jakie wrażenia?
Nie Wrz 21, 2025 23:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Tiresomeoi
Good Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Chcę zrobić dokładne badanie wzroku, bo czasem mam wrażenie, że widzenie staje się zamglone, zwłaszcza w nocy. Zależy mi na tym, żeby leczenie zaćmy w ramach NFZ było przeprowadzone profesjonalnie i szybko. W sieci znalazłem zaćma nfz i ciekawi mnie, czy ktoś już korzystał z ich usług i jak wyglądała wizyta pod kątem komfortu i jakości badań
Czw Gru 18, 2025 01:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
olivia
Super Pro Skate

Post Odpowiedz z cytatem
Infekcje bakteryjne w obrębie aparatu ochronnego oka potrafią znacząco obniżyć komfort codziennego funkcjonowania i wywołać nieprzyjemny obrzęk. Na stronie kliniki znajdziesz praktyczne wskazówki dotyczące tego, jak rozpoznać jeczmien oraz czym różni się on od przewlekłej gradówki wymagającej zabiegu usunięcia. Planuję wdrożyć ciepłe okłady z kompresu komercyjnego. Czy stosowanie domowych okładów z ziół jest w pełni bezpieczne dla spojówki?
Sro Lip 29, 2026 20:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Lip 29, 2026 20:53
Odpowiedz do tematu    Forum Deskorolka, fingerboard, snowboard Strona Główna » Spotkania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3
Skocz do: